Covid-19

Stap2 voetzorg is vanaf 3 maart weer 'gewoon' open voor iedereen

De lockdown is gelukkig per 3 maart opgeheven voor de contactberoepen. Dat betekent dat iedereen weer welkom is in mijn praktijk. Wil je een afspraak maken stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0345 582068. Doorgaans zal je daar de voicemail krijgen (want wanneer ik aan het werk ben kan ik de telefoon niet opnemen) maar ik bel altijd z.s.m. terug.

Sinds de lockdown van het voorjaar wordt er gewerkt volgens de strenge veiligheidsprotocollen die gemaakt zijn door ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure, in samenspraak met het RIVM, zodat een medisch noodzakelijke voetbehandeling op veilige wijze plaatsvindt. Het belangrijkste uitgangspunt is dat door het uitvoeren van medisch noodzakelijke voetzorg complicaties bij de cliënt kunnen worden voorkomen, waardoor een bezoek aan de huisarts of specialist niet nodig is.

Maatregelen die zijn genomen in mijn praktijk vanwege de Covid-19 pandemie zijn:
- Indien u (milde) klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts, dient u vooraf ALTIJD contact op te nemen met mijn praktijk 
- Indien iemand in uw gezin in de afgelopen 14 dagen is gediagnosticeerd met Covid-19 dient u ALTIJD contact op te nemen met mijn praktijk 
- Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Mocht dit niet anders kunnen dan kan een tweede persoon (begeleider of partner) plaats nemen in de wachtkamer. 
- De planning is zo ingericht dat u niet hoeft te wachten, maar gelijk door kunt lopen. Kom dus op het geplande tijdstip, niet te vroeg, maar ook niet te laat.
- U kunt GEEN gebruik maken van het toilet houdt u hier a.u.b. rekening mee.
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, desinfectie middel staat voor u klaar in de wachtkamer. 
- Er ligt een mondkapje voor u klaar welke u tijdens de behandeling draagt in de praktijkruimte. 
- Na elke behandeling reinig ik alles wat ik heb gebruikt, inclusief de stoel, conform protocol

Bedrijfsgegevens

Stap2 Voetzorg
De Chamotte 9
4191 GT  Geldermalsen

0345-582068

info@stap2voetzorg.nl

Informatie

Social Media

Betaalmogelijkheden

 

© 2021 Stap2 Voetzorg

Please publish modules in offcanvas position.