Praktijk informatie


ProVoet lidnummer: 312931
KvK nummer: 30187253
KRP nummer: 13866
AGB zorgverlendercode: 96100054
AGB praktijkcode: 96062161

Stap2 voetzorg is een medisch pedicure praktijk gevestigd in Geldermalsen. Met de uiterste zorg voor uw voeten krijgt u een optimale behandeling. Stap2 voetzorg hecht een grote waarde aan persoonlijke aandacht en kwaliteit. De praktijk is uitgerust met een comfortabele behandelstoel. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een moderne nattechniek freesmotor om zo hygiënisch als mogelijk te werken.

In de praktijk kunt u terecht voor behandeling van ingroeiende nagels, hypertrofische - en/of schimmelnagels, eeltproblemen, likdoorns en / of kloven. Een specialiteit van de medisch pedicure is het reguleren van ingroeiende nagels. Indien noodzakelijk kan hiervoor een beugel op de nagel worden geplaatst. Daarnaast kunt u bij Stap2 voetzorg terecht voor een drukwerende orthese of het repareren van afgebroken nagels.
Niemand wil pijn voelen met lopen, sporten of bij het dragen van schoenen. Het is dan ook belangrijk om uw voetproblemen tijdig en regelmatig te laten verzorgen om verergering van de klachten te voorkomen. Daarnaast kunt u ook andere klachten krijgen omdat u een verkeerde houding gaat aannemen om de pijn die u voelt te ontlopen.

Het welzijn van de cliënt staat bij Stap2 voetzorg hoog in het vaandel. Dat betekent dat u een pijnloze behandeling ondergaat. Een enkele uitzondering daar gelaten. U kan zich voorstellen dat een ontstoken teen door een ingroeiende nagel al gevoelig is en dat deze gevoeligheid of pijn alleen weggenomen kan worden door behandeling. Over het algemeen wordt gedacht dat als een aandoening tijdens het lopen en/of in de schoen al pijn doet, dat de behandeling minstens net zo pijn doet. Gelukkig is het tegengestelde waar!!
Mocht u een slechte ervaring hebben gehad bij een pedicure, dan wordt daar bij Stap2 voetzorg aandacht aan besteed. Tijdens de behandeling wordt desgewenst uitgelegd wat de procedure is.

Stap2 voetzorg is aangesloten bij ProVoet en er wordt gewerkt volgens de laatste richtlijnen en code voor de voetverzorger. Daarnaast staat Stap2 voetzorg ingeschreven in het KRP (Kwaliteitsregister voor Pedicure)

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicure. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Bedrijfsgegevens

Stap2 Voetzorg
De Chamotte 9
4191 GT  Geldermalsen

0345-582068

info@stap2voetzorg.nl

Informatie

Social Media

Betaalmogelijkheden

 

© 2021 Stap2 Voetzorg

Please publish modules in offcanvas position.