0345-582068

Medisch Pedicure

persoonlijke aandacht en kwaliteit

Mijn naam is Michelle Kiesel. Ik ben medisch pedicure en eigenaar van Stap2 voetzorg. Mijn praktijk is gevestigd in Geldermalsen. Met de uiterste zorg voor uw voeten geef ik u een optimale behandeling. Ik hecht een grote waarde aan persoonlijke aandacht en kwaliteit. De praktijk is uitgerust met een comfortabele behandelstoel met een lage instap. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een moderne nattechniek freesmotor om zo hygiënisch als mogelijk te werken.

In onze praktijk kunt u terecht voor behandeling van ingroeiende nagels, hypertrofische - en/of schimmelnagels, eeltproblemen, likdoorns en / of kloven. Een specialiteit van de medisch pedicure is het reguleren van ingroeiende nagels. Indien noodzakelijk kan hiervoor een beugel op de nagel worden geplaatst. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een drukwerende orthese, het repareren van kapotte nagels of voor tijdelijke drukontlasting door middel van vilt.
Niemand wil pijn voelen met lopen, sporten of bij het dragen van schoenen. Het is dan ook belangrijk om uw voetproblemen tijdig en regelmatig te laten verzorgen om verergering van de klachten te voorkomen. Daarnaast kunt u ook andere klachten krijgen omdat u een verkeerde houding gaat aannemen om de pijn die u voelt te ontlopen.

Het welzijn van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat u een pijnloze behandeling ondergaat. Een enkele uitzondering daar gelaten. U kan zich voorstellen dat een ontstoken teen door een ingroeiende nagel al gevoelig is en dat deze gevoeligheid of pijn alleen weggenomen kan worden door behandeling. Over het algemeen wordt gedacht dat als een aandoening tijdens het lopen en/of in de schoen al pijn doet, dat de behandeling minstens net zo pijn doet. Gelukkig is het tegengestelde waar!!
Mocht u een slechte ervaring hebben gehad bij een pedicure, dan wordt daar bij ons aandacht aan besteed. Wij leggen u tijdens de behandeling desgewenst uit wat de procedure is en laten u zien waarmee gewerkt wordt, net waar u behoefte aan heeft.

Wij zijn aangesloten bij ProVoet en er wordt gewerkt volgens de laatste richtlijnen en code voor de voetverzorger. Daarnaast staan wij ingeschreven in het KRP (Kwaliteitsregister voor Pedicure)

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicure. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Indien u nog vragen heeft dan kunt u altijd bellen (0345 582068) of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.