0345-582068

Covid-19

Maatregelen in de praktijk

Vanaf 11 mei mogen wij weer aan het werk. Dit is natuurlijk heel goed nieuws voor u en voor mij! De regering heeft hier wel enkele voorwaarden aan gesteld. Hierdoor heb ik meer tijd nodig tussen twee behandelingen en kan het zijn dat ik minder afspraken per dag kan maken. Omdat veel mensen lange tijd geen voetzorg hebben gehad wordt het voor mij een uitdaging om alle cliënten zo snel mogelijk in te plannen voor een behandeling. Ik zal komende dagen met alle cliënten contact opnemen voor het inplannen van een afspraak. Alle afspraken die na 11 mei al gepland staan komen hierdoor helaas te vervallen. Bent u al klant maar niet gebeld? stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De strenge hygiëne maatregelen die wij opgelegd hebben gekregen van het RIVM brengen voor ons extra kosten met zich mee. Dit gaat vooral over mondkapjes, schorten, wegwerp-handdoeken en desinfecterende middelen. Maar ook over het tussen elke behandeling door extra schoonmaken van de praktijk. Ik ben hierdoor helaas genoodzaakt om een vaste toeslag van €3,50 per behandeling in rekening te brengen zo lang deze maatregelen van kracht zijn.

De komende tijd gelden er bij elke voetbehandeling in mijn praktijk onderstaande regels:
- Indien u (milde) klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts, dient u vooraf ALTIJD contact op te nemen met mijn praktijk
- Indien iemand in uw gezin in de afgelopen 14 dagen is gediagnosticeerd met Covid-19 dient u ALTIJD contact op te nemen met mijn praktijk
- Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Mocht dit niet anders kunnen dan kan een tweede persoon (begeleider of partner) plaats nemen in de wachtkamer.
- Kom op tijd, zodat u zo min mogelijk tijd in de wachtkamer hoeft door te brengen
- U kunt GEEN gebruik maken van het toilet houdt u hier a.u.b. rekening mee.
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, desinfectie middel staat voor u klaar in de wachtkamer.
- Er ligt een mondkapje voor u klaar welke u tijdens de behandeling draagt.

Ik besef dat dit veel veranderingen en maatregelen zijn maar alleen op deze manier kunnen wij de behandeling op een veilige manier uitvoeren. Zo krijgen uw voeten weer de aandacht die ze nodig hebben.